Collectie Filament Lamp Led Uitstekend

Collectie Filament Lamp Led Uitstekend. De led filament lampen zijn niet alleen prachtig ontworpen, het filament binnenin de lamp is net zo uniek en zorgt voor een luxueus effect. Wij bieden u de meeste populaire fittingen aan zoals e27 (grote fitting), e14 (kleine fitting) en e40 (giant fitting). Iedere ruimte vraagt om andere verlichtingseisen. Deze moderne led filament lampen hebben dezelfde warme uitstraling als de klassieke kooldraadlampen maar zijn vele malen zuiniger.

90 99

Hier 90 99

Beschikbaar in diverse vormen en fittingen. Wij bieden u de meeste populaire fittingen aan zoals e27 (grote fitting), e14 (kleine fitting) en e40 (giant fitting). De kleur coating geeft elke lamp een huiselijke uitstraling wat zorgt voor sfeervol licht dat iedereen zal waarderen!

De filament led lamp is bij 123led.nl daarom ook te verkrijgen in meerdere fittingen, vormen en wattages.

Iedere ruimte vraagt om andere verlichtingseisen. Wij bieden u de meeste populaire fittingen aan zoals e27 (grote fitting), e14 (kleine fitting) en e40 (giant fitting). Deze lampen zijn met de grootste zorg en met de hand gemaakt waardoor iedere lamp uniek is. De led filament lampen zijn niet alleen prachtig ontworpen, het filament binnenin de lamp is net zo uniek en zorgt voor een luxueus effect. De kleur coating geeft elke lamp een huiselijke uitstraling wat zorgt voor sfeervol licht dat iedereen zal waarderen! De filament led lamp is bij 123led.nl daarom ook te verkrijgen in meerdere fittingen, vormen en wattages.

90 99

Iedere ruimte vraagt om andere verlichtingseisen.. Deze lampen zijn met de grootste zorg en met de hand gemaakt waardoor iedere lamp uniek is. Zo beschikken deze led filament lampen over energielabel a+ en hebben ze een geschatte levensduur van maar liefst 25.000 branduren. Wij bieden u de meeste populaire fittingen aan zoals e27 (grote fitting), e14 (kleine fitting) en e40 (giant fitting). Deze moderne led filament lampen hebben dezelfde warme uitstraling als de klassieke kooldraadlampen maar zijn vele malen zuiniger. De led filament lampen zijn niet alleen prachtig ontworpen, het filament binnenin de lamp is net zo uniek en zorgt voor een luxueus effect. De kleur coating geeft elke lamp een huiselijke uitstraling wat zorgt voor sfeervol licht dat iedereen zal waarderen! Zo beschikken deze led filament lampen over energielabel a+ en hebben ze een geschatte levensduur van maar liefst 25.000 branduren.

Popular posts from this blog

65+ Aarding Badkamer Kunststof Leidingen